Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Сет Бургии за Дрво

Сет Бургии за Дрво
Прикажи:
Подреди по:
Специјален карбиден челик,кален, со прецизно брусени сечива, носач според DIN3126, во футрола о..
499 ден.
Бургии за дрво, сет 5пар, ∅4-5-6-8-10mm, EXTOL PREMIUM
8801220
Нема Залиха
Наменети за дупчење во природно тврдо и меко дрво, дрвени табли, фина и груба иверица.Технички парам..
Бургии за дрво, сет 8пар., ∅3-4-5-6-7-8-9-10mm, EXTOL PREMIUM
8801221
Нема Залиха
Наменети за дупчење во природно тврдо и меко дрво, дрвени табли, фина и груба иверица.Технички парам..
470 ден.
Loading...
Loading...
Loading...