Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Степенести Бургии

Степенести Бургии
Прикажи:
Подреди по:
Степенести бургии се користат за дупчење кружни отвори во помеки метали како и дрво, пластика и плек..
190 ден.
Степенести бургии се користат за дупчење кружни отвори во помеки метали како и дрво, пластика и плек..
285 ден.
Врз основа на 1 оценувања.
Степенести бургии се користат за дупчење кружни отвори во помеки метали како и дрво, пластика и плек..
755 ден.
Степенести бургии се користат за дупчење кружни отвори во помеки метали како и дрво, пластика и плек..
949 ден.
Бургија конусна, ∅4-30mm, EXTOL CRAFT
20063
Нема Залиха
Конусна бургија е наменета за дупчење во лим без деформирање на истиот. Може да се користи и дупчење..
Бургии степенести, сет 3пар, ∅4-12/1mm, ∅4-20/2mm, ∅4-32/2mm, обложени со титаниум, EXTOL CRAFT
20090
Нема Залиха
Степенести бургии се користат за дупчење кружни отвори во легирани и нелегирани челични плочи, цевки..
1,370 ден.
Бургии степенести, сет 3пар, ∅4-12/1mm, ∅4-20/2mm, ∅4-32/2mm, со спирален жлеб, EXTOL CRAFT
20092
Нема Залиха
Степенести бургии се користат за дупчење кружни отвори во легирани и нелегирани челични плочи, цевки..
1,749 ден.
Степенести бургии се користат за дупчење кружни отвори во легирани и нелегирани челични плочи, цевки..
649 ден.
Степенести бургии се користат за дупчење кружни отвори во легирани и нелегирани челични плочи, цевки..
899 ден.
Степенести бургии се користат за дупчење кружни отвори во легирани и нелегирани челични плочи, цевки..
2,599 ден.
Степенести бургии се користат за дупчење кружни отвори во легирани и нелегирани челични плочи, цевки..
3,599 ден.
Loading...
Loading...
Loading...