Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Бургии за Метал

Бургии за Метал
Прикажи:
Подреди по:
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се за дуп..
70 ден. 60 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
90 ден. 77 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
100 ден. 85 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
110 ден. 94 ден.
Бургии за метал изработени од брзорежачки челик HSS според нормата DIN 338 и наменети се з..
120 ден. 102 ден.
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
130 ден. 111 ден.
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
150 ден. 128 ден.
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
190 ден. 162 ден.
Бургија за метал HSS, пакување 10пар, ∅4,2 L=75 L1=43, EXTOL PREMIUM
8801042
-15% Нема Залиха
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
220 ден. 187 ден.
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
240 ден. 204 ден.
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
280 ден. 238 ден.
Бургија за метал HSS, пакување 10пар, ∅5,5 L=93 L1=57, EXTOL PREMIUM
8801055
-15% Нема Залиха
Бургиите за метал се изработени од легура на челик  HSS, и ја исполнуваат нормата&nbs..
340 ден. 289 ден.
Loading...
Loading...
Loading...