Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Моторни Машини

Прикажи:
Подреди по:
Пумпата е наменета за повремено испумпување чиста вода од базени, бунари и градини. Опремена е со ре..
12,490 ден.
Пумпа која со својата контрукција и висока моќ на црпење е наменета за транспорт на големи количини ..
17,950 ден.
Пумпа која со својата контрукција и висока моќ на црпење е наменета за транспорт на големи количини ..
19,570 ден.
Робусна пумпa со зајакната конструкција и моќен мотор (9HP) наменета за користење при пренос на висо..
31,570 ден.
Професионална пумпа за кал со засилена конструкција и моќен мотор (9HP) наменета за користење при пр..
49,890 ден.
Благодарение на способноста да развие висок притисок на водата која се пренесува, оваа пумпа е погод..
29,990 ден.
Овој тип со својата моќност, стабилизатор на напон и поволна цена, е наменет како извор на елек..
22,590 ден.
Генераторот EGM 25 AVR е наменет за употреба при градежни и монтажни работи, но исто така ..
27,490 ден.
Loading...
Loading...
Loading...