Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пумпи

Пумпи
Прикажи:
Подреди по:
Пумпата е наменета за повремено испумпување чиста вода од базени, бунари и градини. Опремена е со ре..
11,290 ден. 9,597 ден.
Пумпата е наменета за повремено испумпување чиста вода од базени, бунари и градини. Опремена е со ре..
12,490 ден. 10,617 ден.
Пумпа која со својата контрукција и висока моќ на црпење е наменета за транспорт на големи количини ..
17,950 ден. 15,258 ден.
Пумпа која со својата контрукција и висока моќ на црпење е наменета за транспорт на големи количини ..
19,570 ден. 16,635 ден.
Робусна пумпa со зајакната конструкција и моќен мотор (9HP) наменета за користење при пренос на висо..
31,570 ден. 26,835 ден.
Професионална пумпа за кал со засилена конструкција и моќен мотор (9HP) наменета за користење при пр..
49,890 ден. 42,407 ден.
Благодарение на способноста да развие висок притисок на водата која се пренесува, оваа пумпа е погод..
29,990 ден. 25,492 ден.
Loading...
Loading...
Loading...