Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Генератори на Плин

Генератори на Плин
Прикажи:
Подреди по:
Овој модел поради трофазниот алтернатор е погоден за оние места каде има потреба од трофазен напон. ..
76,490 ден.
Овој модел е идеален онаму каде е потребен еднофазен извор на напојување со поголема моќност а нема ..
71,490 ден.
Генераторот EGM 25 LPG-NG-1F е наменет за употреба во градежништвото и монтажни работи, но, ист..
38,990 ден.
Генератор бензински-плински со електричен старт 5,5kW, HERON EGM 55 LPG-NG-1F
8896318
Нема Залиха
Поради својата високо квалитетната конструкција и моќен мотор, овој модел е првенствено наменет за у..
73,990 ден.
Поради својата високо квалитетната конструкција и моќен мотор, овој модел е првенствено наменет за у..
74,990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...