Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Генератори на Бензин

Генератори на Бензин
Прикажи:
Подреди по:
Овој тип со својата моќност, стабилизатор на напон и поволна цена, е наменет како извор на елек..
19,990 ден. 16,990 ден.
Генераторот EGM 25 AVR е наменет за употреба при градежни и монтажни работи, но исто така ..
27,490 ден. 22,990 ден.
Овој модел на генератор, поради својот моќен мотор и трифазен генератор и простапна цена, се погоден..
69,994 ден. 59,490 ден.
Поради својата високо квалитетната конструкција и моќен мотор, овој модел е првенствено наменет за у..
64,970 ден. 54,990 ден.
Генератор бензински 13HP, електричен старт, 6,0kW (400V)/2,2kW (230V), HERON, EGM 60 AVR-3E
8896114
-15% Нема Залиха
Овој модел на генератор, поради својот моќен мотор и трифазен генератор и простапна цена, се погоден..
77,278 ден. 65,490 ден.
Поради својата високо квалитетната конструкција и моќен мотор, овој модел е првенствено наменет за у..
72,990 ден. 61,990 ден.
Генераторот EGM 25 AVR е наменет за употреба при градежни и монтажни работи, но исто така и за ..
29,990 ден. 24,990 ден.
Генератор бензински 15HP, 6,8kW (400V)/5,5kW (230V), HERON, EGM 68 AVR-3
8896118
-16% Нема Залиха
Овој модел на генератор, поради својот моќен мотор и трифазен алтернатор, се препорачува за употреба..
79,790 ден. 66,990 ден.
Одличен модел со моќен мотор, интелигентна електроника и еднофазен 230V штекер, осигурувач од 26A, е..
69,990 ден. 59,490 ден.
Генератор бензински , електричен старт 15HP, 6,8kW (400V)/5,5kW (230V), HERON, EGM 68 AVR-3E
8896120
-15% Нема Залиха
Овој модел на генератор, поради својот моќен мотор и трифазен алтернатор, се препорачува за употреба..
85,370 ден. 72,565 ден.
Генератор бензински 15HP, електричен старт, 7,0kW, HERON, EGM 68 AVR-1E
8896121
-15% Нема Залиха
Одличен модел со моќен мотор, интелигентна електроника и еднофазен 230V штекер, осигурувач од 26A, е..
79,140 ден. 67,269 ден.
Генератор бензински 2,8kW,  6,5HP, HERON, EGI 30
8896131
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: фази-1, максимална моќност 2,8kW, номинална моќност 2,5kW, напон/фреквенц..
36,890 ден. 31,357 ден.
Loading...
Loading...
Loading...