Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Генератори на Бензин

Генератори на Бензин
Прикажи:
Подреди по:
Високо квалитетен повеќенаменски генератор-заварувач, конструиран специјално за градежни и монтажни ..
89,470 ден.
Генератор бензински , електричен старт 15HP, 6,8kW (400V)/5,5kW (230V), HERON, EGM 68 AVR-3E
8896120
Нема Залиха
Овој модел на генератор, поради својот моќен мотор и трифазен алтернатор, се препорачува за употреба..
85,370 ден.
Генератор бензински 15HP, 6,8kW (400V)/5,5kW (230V), HERON, EGM 68 AVR-3
8896118
Нема Залиха
Овој модел на генератор, поради својот моќен мотор и трифазен алтернатор, се препорачува за употреба..
79,790 ден.
Генератор бензински 15HP, електричен старт, 7,0kW, HERON, EGM 68 AVR-1E
8896121
Нема Залиха
Одличен модел со моќен мотор, интелигентна електроника и еднофазен 230V штекер, осигурувач од 26A, е..
79,140 ден.
Овој модел на генератор, поради својот моќен мотор и трифазен генератор и простапна цена, се погоден..
77,278 ден.
Поради својата високо квалитетната конструкција и моќен мотор, овој модел е првенствено наменет за у..
72,990 ден.
Овој модел на генератор, поради својот моќен мотор и трифазен генератор и простапна цена, се погоден..
69,994 ден.
Одличен модел со моќен мотор, интелигентна електроника и еднофазен 230V штекер, осигурувач од 26A, е..
69,990 ден.
Поради својата високо квалитетната конструкција и моќен мотор, овој модел е првенствено наменет за у..
64,970 ден.
Генератор дигитален инверторски 3,0HP, 2,0kW, HERON, DGI 20 SP
8896217
Нема Залиха
Благодарение на својата мала тежина и димензии, исклучително тивка работа и минимална потрошувачка, ..
53,690 ден.
Дигитален инверторски генератор, 3,3HP/2kW, HERON
8896219
Нема Залиха
Благодарение на малата тежина и димензии, тивка работа и мала потрошувачка овие портабл генератори с..
51,990 ден.
Масивната конструкција овозможува напојување на машини со средна моќност. Исто така може да се корис..
39,790 ден.
Loading...
Loading...
Loading...