Ресетирај
Цена
Достапност

FRESHHH

Прикажи:
Подреди по:
Влошка за филтер за туш, KDF
830474
Нема Залиха
Активна состојка: Патентирана кертриџ за филтрирање KDF и калциум сулфат Механизам на дејство: Катал..
Влошка за филтер за туш, ао акивен јаглен
830475
Нема Залиха
Активна состав: Активен јаглен и калциум сулфат Механизам на дејство: Абсорпција (физички процес) Уп..
Loading...
Loading...
Loading...