Ресетирај
Цена
Достапност

NORMFEST

Прикажи:
Подреди по:
Паста за миење раце, Care Clean 10l, Normfest
2897-240-8
Нема Залиха
Нежното средство за миење на раце, Care Clean, ја чисти кожата длабоко со траен заштитен ефект и ги ..
2,200 ден.
Отпорен на температура од -40 ° C до + 90 ° C (краткотрајно и до + 120 ° C) стандард CE ..
390 ден.
1-компонентен полиуретански лепак. Време за возење: без воздушно перниче 60 минути, со двојно воздуш..
400 ден.
Силикон лепак, црн за дихтување, изолирање и заштита на метал, стакло, керамика и пластика. Отпорен ..
1,000 ден.
Нежното средство за миење на раце, Care Clean, ја чисти кожата длабоко со траен заштитен ефект и ги ..
1,000 ден.
Нежното средство за миење на раце, Care Clean, ја чисти кожата длабоко со траен заштитен ефект и ги ..
300 ден.
Crystal Ultra чисти со дејство на пена врз основа на анјонски сурфактанти и навлажнувачи. Усшпешно ј..
280 ден.
Loading...
Loading...
Loading...