Ресетирај
Цена
Достапност

VITTORIA

Прикажи:
Подреди по:
Батерија за мијалник, цевка  22cm, 35mm, chrom, VITTORIA
72001
-25% Нема Залиха
Батериите Vittoria нудат специфичен стил за одлични цени, кои во оваа серија со кертриџ со дијаметар..
1,334 ден. 1,001 ден.
Батерија за мијалник, цевка 9cm, 35mm, chrom, VITTORIA
72002
-25%
Батериите Vittoria нудат специфичен стил за одлични цени, кои во оваа класа со картриџ со дијаметар ..
1,590 ден. 1,193 ден.
Батерија за мијалник/садопер, ѕидна, 150mm, права цевка 20cm, 35mm, chrom, VITTORIA
72007
-25%
Батериите Vittoria нудат специфичен стил за одлични цени, кои во оваа серија со кертриџ со дијаметар..
1,980 ден. 1,485 ден.
Батерија за мијалник/садопер, ѕидна, 150mm, закривена цевка 20cm, 35mm, chrom, VITTORIA
72011
-25%
Батериите Vittoria нудат специфичен стил за одлични цени, кои во оваа серија со кертриџ со дијаметар..
2,100 ден. 1,575 ден.
Батерија термостатска за бања, 150mm, керамички вентил, chrom, VITTORIA
72025
Нема Залиха
Леснотијата  за ракување, ги прави термостатските батерии оптимални решенија за туш кабини и ка..
Батерија за бања, 150mm, цевка 9cm, 35mm, chrom, VITTORIA
72103
Нема Залиха
Батериите Vittoria нудат специфичен стил за одлични цени, кои во оваа серија со кертриџ со дијаметар..
2,190 ден.
Loading...
Loading...
Loading...