Ресетирај
Цена
Достапност

BALLETTO

Прикажи:
Подреди по:
Батерија за биде, MAT, Balletto
81015M
-15% Нема Залиха
Батерија за биде,Главни технички параметри: MAT, Balletto..
1,298 ден. 1,103 ден.
Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 35mm, chrom, BALLETTO
81016
-15% Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром , широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините ..
1,770 ден. 1,505 ден.
Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 35mm chrom, BALLETTO
81020
Нема Залиха
Главни технички параметри:Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 35mm chrom, BALLETTO..
Батерија термостатска за бања, 150mm, керамички вентил, chrom, BALLETTO
81025
-15% Нема Залиха
Ease of operation makes thermostatic mixers optimal solutions, especially the showers and bathtubs ...
5,370 ден. 4,565 ден.
Батерија кујнска за садопер, телескопска, закривена цевка Ј, chrom, BALLETO
81029
Нема Залиха
Главни технички параметри: Батерија кујнска за садопер, телескопска, закривена цевка Ј, chrom ..
Цевка за термостатска батерија, должина 24 cm, chrom, BALLETTO
81047
-15%
Главни технички параметри: во комбинација со 81023, 81024, 72023 и 72024 се формира батерија за..
560 ден. 476 ден.
Миксер за батерија, 35mm, BALLETTO
81050
-15%
Керамички миксер за топла/ладна вода компатибилен за моделите Балето, Опера, и дуриг модели батерии...
250 ден. 213 ден.
Loading...
Loading...
Loading...