Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Попусти

Прикажи:
Сортирање По:
Должина на мерење 0,129-40m, ширина на лента 19mm, со магнет, автостоп, со закачалка за на ремен. ..
3,590 ден. 3,050 ден.
Батерија за бања,150mm, без црево и туш рачка, миксер 35mm
65103
-25%
Батерија за бања, Главни технички параметри: 150mm, без црево и туш рачка, миксер 35mm..
1,890 ден. 1,418 ден.
Батерија за мијалник, цевка  22cm, 35mm, chrom, VITTORIA
72001
-25% Нема Залиха
Батериите Vittoria нудат специфичен стил за одлични цени, кои во оваа серија со кертриџ со дијаметар..
1,334 ден. 1,001 ден.
Батерија за мијалник, цевка 9cm, 35mm, chrom, VITTORIA
72002
-25%
Батериите Vittoria нудат специфичен стил за одлични цени, кои во оваа класа со картриџ со дијаметар ..
1,590 ден. 1,193 ден.
Батерија за мијалник/садопер, ѕидна, 150mm, права цевка 20cm, 35mm, chrom, VITTORIA
72007
-25%
Батериите Vittoria нудат специфичен стил за одлични цени, кои во оваа серија со кертриџ со дијаметар..
1,980 ден. 1,485 ден.
Батерија за мијалник/садопер, ѕидна, 150mm, закривена цевка 20cm, 35mm, chrom, VITTORIA
72011
-25%
Батериите Vittoria нудат специфичен стил за одлични цени, кои во оваа серија со кертриџ со дијаметар..
2,100 ден. 1,575 ден.
Батерија за биде, MAT, Balletto
81015M
-25% Нема Залиха
Батерија за биде,Главни технички параметри: MAT, Balletto..
1,298 ден. 974 ден.
Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 35mm, chrom, BALLETTO
81016
-25% Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром , широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините ..
1,770 ден. 1,328 ден.
Батерија термостатска за бања, 150mm, керамички вентил, chrom, BALLETTO
81025
-25% Нема Залиха
Ease of operation makes thermostatic mixers optimal solutions, especially the showers and bathtubs ...
5,370 ден. 4,028 ден.
Цевка за термостатска батерија, должина 24 cm, chrom, BALLETTO
81047
-25%
Главни технички параметри: во комбинација со 81023, 81024, 72023 и 72024 се формира батерија за..
560 ден. 420 ден.
Loading...
Loading...
Loading...