Дијамантски диск за сечење Turbo Fast Cut, 115x22,2mm, суво и мокро сечење, EXTOL INDUSTRIAL

-23% Нема Залиха Дијамантски диск за сечење Turbo Fast Cut, 115x22,2mm, суво и мокро сечење, EXTOL INDUSTRIAL
Бренд: EXTOL INDUSTRIAL
Код: 8703001
EAN: 8595126953795
Достапност: Нема Залиха
1.930 ден. 1.490 ден.
Количина: Нема Залиха

Технички параметри: 115x22.2mm опис: суво и влажно сечење, дебелина на диск 1,5mm, max. длабочина на рез 10mm, ширина на отсечен сегмент 2,1mm

Loading...
Loading...
Loading...