Генератор бензински 6,5HP, 2,8kW, HERON, EGM 30 AVR

-20% Нема Залиха Генератор бензински 6,5HP, 2,8kW, HERON, EGM 30 AVR
Бренд: HERON
Код: 8896116
Model: EGM 30 AVR
EAN: 8595126916165
Достапност: Нема Залиха
29.990 ден. 23.992 ден.
Количина: Нема Залиха

Генераторот EGM 25 AVR е наменет за употреба при градежни и монтажни работи, но исто така и за извор на електрична енергија за мобилни сервиси и за рекреативни цели (за викендици, градини , итн.) . EGM 30 AVR благодарејќи на својата конструкција и поголема моќност, погодна е и за напојување на посилни  електрични апарати за градежни работи. Двете машини се опремени со AVR, кој го регулира излезниот напон.Оваа изведба овозможува осцилации на напонот да бидат на исто ниво како во синхроните алтернатори кои користат AVR . Затоа , можно е да го користите за напојување на бела техника и електронски апарати, во согласност со упатствата за употреба. Главни технички параметри: број на фази: 1F Максимална моќност: 2,8kW  агол на осцилација  ( двостран ) : 2,5kW Напон / Фрекфенција: 230V/50Hz Фактор на моќ : 1 Тип на генератор : асинхрон AC Номинална струја: 10,8A/230V DC Номинална струја: 8.3 A/12V Тежина: 45kg Димензии (висина х ширина x Д) : 45x59x44cm , измерен звук ( растојание 7м ) 68 dB (A) додатоци: кабел + штипки за 12V, клуч за свеќици, Мотор:  тип: бензински, четири-тактен едноцилиндиричен со OHV : зафатнина 208ccm , Максимална моќност: 4,8kW (6,5HP)/4000min-1 потрошувачка : мин. 0,5l/kWh, резервоар за гориво : 15l

 

Loading...
Loading...
Loading...