Генератор бензински 13HP,за заварување, електричен старт 5,5kW, HERON, EGM 55 AVR-1E

-10% Нема Залиха Генератор бензински 13HP,за заварување, електричен старт 5,5kW, HERON, EGM 55 AVR-1E
Бренд: HERON
Код: 8896115
Model: EGM 55 AVR-1E
EAN: 8595126916141
Достапност: Нема Залиха
72.990 ден. 65.691 ден.
Количина: Нема Залиха

Поради својата високо квалитетната конструкција и моќен мотор, овој модел е првенствено наменет за употреба во градежната индустрија, напојување на апарати за заварување, електричен алат или како извор на енергија за мобилни сервисни центри, Генераторот е опремен и со AVR уред кој автоматски го регулира излезниот напон, и со тоа може да напојува и електронска опрема без никакви ризици. Главни технички параметри: број на фази: 1F Максимална моќност: 5,5 kW агол на осцилација (двостран): 5,0 kW Напон / Фрекфенција: 230V/50Hz Фактор на моќ: 1, тип на генератор: синхрон, AC Номинална струја: 21,7 A/230V DC номинална струја: 8.3 A/12V Тежина: 83 kg Димензии (висина х ширина x Д): 57x69x52cm измерена јачина на звук (растојание 7м) 72 dB (A) додатоци: кабел+штипки за 12V,штекер, клуч за свеќица, Мотор: тип: бензински, четиритактен едноцилиндричен со OHV, зафатнина: 389ccm. Максимална моќност: 9 kW (13HP) / 4000min-1 потрошувачка: мин. 0,45 л / kWh. Палење со клуч и рачно. Волумен на резервоар: 25 литри.

Loading...
Loading...
Loading...