Генератор со заварувач 220А, бензински, 14HP, 5,5kW, HERON, EWH 220

-10% Нема Залиха Генератор со заварувач 220А, бензински, 14HP, 5,5kW, HERON, EWH 220
Бренд: HERON
Код: 8896310
EAN: 8595126960748
Достапност: Нема Залиха
89.470 ден. 80.523 ден.
Количина: Нема Залиха

Високо квалитетен повеќенаменски генератор-заварувач, конструиран специјално за градежни и монтажни работи. Може да се користи за напојување на електричен алат и други електрични апарати до 5.5kw, или како апарат за заварување со јачина до 220А, Опремен е со количка со тркала за полесно маневрирање на терен. Главни технички параметри: број на фази - 1, max моќност 5.5kw, декларирана моќност 5kw, напон/фреквенција 220V/50Hz, фактор на моќност 1, тип на генератор -синхрон, AC номинална струја 22.7/230V, DC номинална струја 8,3A/12V, маса 87kg, димензии 68x51x68cm, измерена акустична моќност 97dB, додатоци: штипки за 12V, клуч за свеќица, мотор: бензински 4-тактен едноцилиндричен со OHV, зафатнина на цилиндер 439ccm, max  моќност 10,4kW (14HP)/4000min-1, потрошувачка min 0,45l/kWh, волумен на резервоар 25l.

Loading...
Loading...
Loading...