Дигитален инверторски генератор, 3,3HP/2kW, HERON

-10% Дигитален инверторски генератор, 3,3HP/2kW, HERON
Бренд: HERON
Код: 8896219
EAN: 8595126980586
Достапност: На залиха
51.990 ден. 46.791 ден.
Количина: Додади во кошничка

Благодарение на малата тежина и димензии, тивка работа и мала потрошувачка овие портабл генератори се идеални извори на енергија за камп приколки, викендички, мали бродови, чамци и др. Инверторскиот систем дава идеален и стабилен излезен напон и затоа овие генератори може да се користат и како напојување за пософистицирана електронска опрема, компјутери и медицински апарати.Благодарејќи на интелигентната контрола на брзината во зависнот од оптоварувањето, овие дигитални генератори се до 40% поекономични од стандардните генератори.Волуменот на резервоарот дозволува до 10ч постојана работа.(зависно од оптоварувањето). Лесно манипулирање поради мала тежина и димензии.Со поврзување на два исти генератори се добива излезна моќност од 3,7kW.                                                                                            

Главни технички параметри: број на фази -1, моќност 2,0kW, номинална моќност 1,85kW, напон/фреквенција 230V/50Hz,  Мотор 2,5kW (3,3HP)/5500.min-1, потрошувачка cca 0,9l/kWh, резервоар 4.5l, Генератор: тип: дигитален инверторски, max струја AC 8A/230V,  max струја DC 8,3A/12V , тежина 21,6kg, димензии 42x52x29cm

Loading...
Loading...
Loading...