Мерач на потрошувачка на електрична енергија - ватметар, мери kW, kWh, CO2

Нема Залиха Мерач на потрошувачка на електрична енергија - ватметар, мери kW, kWh, CO2
Бренд: EXTOL LIGHT
Код: 43900
EAN: 8595126973830
Достапност: Нема Залиха
890 ден.
Количина: Нема Залиха

Мерење: Актуелната моќност на приклучениот потрошувач изразена во kW со што може дасе провери дали уредот може да се приклучи на агрегат кој е со ограничена моќ.Потрошувачка на приклучени уреди во kWh, при што може да се пресмета колку чини електричната енергија која ја троши. Ако уредот има променлива работа, како на пр.фрижидер, потребно е да се остави приклучен на мерачот подолго време Главни технички параметри: Мерач на моќност kW, потрошувачка kWh, и јаглерод диоксид CO2. Максимална моќност/струја на потрошувач која може да се приклучи:< 3680 W/16A 

Loading...
Loading...
Loading...