Генератор бензин/плин (LGP / NG) 13HP / 5,5kW (400V) 2x2kW (230V), HERON

Нема Залиха Генератор бензин/плин (LGP / NG) 13HP / 5,5kW (400V) 2x2kW (230V), HERON
Бренд: HERON
Код: 8896319
EAN: 8595126961394
Достапност: Нема Залиха
74.990 ден.
Количина: Нема Залиха

Поради својата високо квалитетната конструкција и моќен мотор, овој модел е првенствено наменет за употреба во градежната индустрија, напојување на апарати за заварување, електричен алат или како извор на енергија за мобилни сервисни центри, Генераторот е опремен и со AVR уред кој автоматски го регулира излезниот напон, и со тоа може да напојува и електронска опрема без никакви ризици. Главни технички параметри: број на фази: 3F; Бензин Максимална/номинална  моќност: 5,5/5 kW(400V), 2x2.0kW/2x1,9kW(230V); LPG 5,5/5 kW(400V), 2x2.0kW/2x1,9kW(230V) Потрошувачка на гориво 0,9l/kWh, 0,36kg/kWh NG: Максимална/номинална моќност: 4.5kW (400V) / 2x1.8kW (230V) и 4.2kW (400V) / 2x1.6kW (230V) Потрошувачка на гориво: 0,35m3/kWh; Напон / Фрекфенција:400v/50hz, 230V /50Hz Фактор на моќ: 0.8/1, тип на генератор: синхрон, AC Номинална струја: 15,7 A/400V, 8.7 A/230V Тежина: 86 kg Димензии (висина х ширина x Д): 67x52x56cm измерена јачина на звук (растојание 7м) 72 dB (A) додатоци: кабел+штипки за 12V,штекер, клуч за свеќица, Мотор: тип: четиритактен едноцилиндричен со OHV, зафатнина: 389ccm. Гориво бензин, LPG, NG. Максимална моќност: 9 kW (13HP) / 4000min-1 потрошувачка: мин. 0,9 л / kWh. Палење со клуч и рачно. Волумен на резервоар: 25 литри.

Loading...
Loading...
Loading...