Акумулаторска дупчалка/одвртувач, SHARE20V, 20V Li-ion (2x), 2000mAh

-11% Акумулаторска дупчалка/одвртувач, SHARE20V, 20V Li-ion (2x), 2000mAh
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8891804
EAN: 8595126982559
Достапност: На залиха
8.990 ден. 7.990 ден.
Количина: Додади во кошничка

Лесниот и моќен акумулаторски двобрзински одвртувач и дупчалка со ударен чекан, овозможува силен ударен момент при дупчењево широк дијапазон на материјали.челик, метал, дрво и пластика.Благодарение на ергономскиот дизајн, може подолго време да се работи без проблем. Срцето на дупчалката е мотор со високи перформанси и целосно метален склоп на запчаници,  кој овозможува работа без откажување и при поголеми оптоварувња. Самостезниот футер овозможува лесна промна на бургиите со една рака. Батеријата може да се користи во сите EXTOL SHARE20V сeрии алатки. Благодарение на Li-Ion батериите може да се надополнуваат во сеое време без губење на капацитетот. Литиумските батерии губат многу малку во текот на само празнење и траат подолго наполнети. Двете брзини овозможуват да се одбере брзина соодветназа дадената работа. Интегрираната LED сијаличка овозможува добро осветлен работен простор.Гумираната дршка ги апсорбира вибрациите и ја прави работата попријатна и побезбедна.Tехнички параметри: Батерија 20V Li-Ion (x2), капацитет 2000Ah,брзини I. 0-450, II.0-1600 rpm, број на удари 0-20000/min, работа лево/десно, футер 1/2" целосно метален самостезен, 2-13mm,16+ дупчење, одвртување и дупчење со ударен чекан, ударен момент 20/40Nm, време на полнење 1-1,5h, додатоци кутија со 6 битови, 6 бургии и држач на битови. во куфер. тежина 1,7kg.

Loading...
Loading...
Loading...