Ласерско метро 40м, во комбинација со метро лента 5m, 19mm, автостоп

Нема Залиха Ласерско метро 40м, во комбинација со метро лента 5m, 19mm, автостоп
Бренд: FORTUM
Код: 4780275
EAN: 8595126983976
Достапност: Нема Залиха
3.590 ден.
Количина: Нема Залиха

Должина на мерење 0,129-40m, ширина на лента 19mm, со магнет, автостоп, со закачалка за на ремен.

Loading...
Loading...
Loading...