Диск за полирање сунѓер, T10, црн, ∅180x35mm, дијамантски терк, со вдлабната лепенка 150mm

-10% Диск за полирање сунѓер, T10, црн, ∅180x35mm, дијамантски терк, со вдлабната лепенка 150mm
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8804531
EAN: 8595126984317
Достапност: На залиха
479 ден. 431 ден.
Количина: Додади во кошничка

Многу мек диск за финално полирање до апсолутен сјај и за нанесување течни восоци и конзерванси. Со антихолограмска паста, се користи за отстранување на холограмите по полирањето. Површината на дискот е поделена на голем број независни сегменти според дијамантска шема. Ова го олеснува движењето на воздухот помеѓу дискот од пена и лакот, а со тоа брзо дисипација на топлината од површината што треба да се третира додека одржува висока ефикасност, слична на диск со рамна површина.

Loading...
Loading...
Loading...