Диск за полирање сунѓер, T40, портокалов, ∅180x35mm, дијамантски терк, со вдлабната лепенка 150mm

-10% Диск за полирање сунѓер, T40, портокалов, ∅180x35mm, дијамантски терк, со вдлабната лепенка 150mm
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8804534
EAN: 8595126984324
Достапност: На залиха
529 ден. 476 ден.
Количина: Додади во кошничка

Универзален и повеќенаменски диск за полирање од сунѓер, дизајниран за едностепено полирање за да се постигне финален  сјај и повеќестепено полирање, вклучувајќи употреба на паста за корекција или емулзија со умерено корективно дејство, за ретуширање на мало оштетување на бојата на автомобилот. Рамната површина е најпопуларна верзија за искусни корисници. Тој е најефикасен за фино брусење и полирање. Површината на дискот е поделена на голем број независни сегменти според дијамантска шема. Ова го олеснува движењето на воздухот помеѓу дискот и лакот, а со тоа брзо дисипација на топлината од површината што треба да се третира додека одржува висока ефикасност, слична на диск со рамна површина.

Loading...
Loading...
Loading...