Диск за полирање сунѓер, T80, жолт, ∅180x35mm, со бразди по дијамантски терк, со вдлабната лепенка 150mm

-10% Диск за полирање сунѓер, T80, жолт, ∅180x35mm, со бразди по дијамантски терк, со вдлабната лепенка 150mm
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8804538
EAN: 8595126984348
Достапност: На залиха
589 ден. 530 ден.
Количина: Додади во кошничка

Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за агресивно полирање и ретуширање на длабоки гребнатини, преголем слој боја, големи оштетувања на бојата, траги од брусна хартија P1200 / 1500 и тешка оксидација поврзана со паста за груба корекција за повеќестепено полирање. Рамната површина е најпопуларна верзија за искусни корисници. Тој е најефикасен за фино брусење и полирање. Површината на дискот е поделена на голем број независни сегменти според дијамантска шема. Ова го олеснува движењето на воздухот помеѓу дискот од пена и лакот, а со тоа брзо дисипација на топлината од површината што треба да се третира додека одржува висока ефикасност, слична на диск со рамна површина.

Loading...
Loading...
Loading...