Ласер самонивелирачки, зелен ласер, 2D (1H360° x 1V360°), ФОРТУМ

Ласер самонивелирачки, зелен ласер, 2D (1H360° x 1V360°), ФОРТУМ
Бренд: FORTUM
Код: 4780214
EAN: 8595126990240
Достапност: На залиха
10.490 ден.
Количина: Додади во кошничка
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ
1x хоризонтална 360 ° + 1x вертикална 360 °,тип 2D (1H360 ° x 1V360 °), точност + -0,3 mm / m, 
препорачано максимално мерно растојание 30m, наменета за внатрешни и надворешни простори, напојување 3,7V / 5200 mAh Li-ion батерија 
на полнење или мрежен полнач 230V / 50Hz (главен адаптер) и USB-C кабел (сите вклучени),додатоци?
најлонско куќиште, 3,7V / 5200mAh Li-ion батерија (4780216B), полнач (главен адаптер), 
кабел со USB-C завршница, вртлив магнетен држач (8823921), повеќејазичен прирачник
Loading...
Loading...
Loading...