Генератор бензиски со подвозје, трофазен, 15HP/6,8kW/8,5kVA (400V), 5,5kW (230V), HERON

-10% Нема Залиха Генератор бензиски со подвозје, трофазен, 15HP/6,8kW/8,5kVA (400V), 5,5kW (230V), HERON
Бренд: HERON
Код: 8896418
EAN: 8595126980999
Достапност: Нема Залиха
81.990 ден. 73.791 ден.
Количина: Нема Залиха
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ
број на фази 3F, максимална моќност 6,8 kW / 8,5 kVA (400V) / 5,5 kW (230V), оперативни перформанси 6,3 kW / 7,8 kVA (400V) / 5,0 kW (230V),
максимална потрошувачка од штекер 230V <3,5 kW, напон / фреквенција 400V / 50Hz, 230V / 50Hz,  фактор на моќност 0,8 / 1,
волумен на цилиндарот 439 см, максимална моќност на моторот 11,2 kW (15 КС) / 3600 мин-1, потрошувачката мин. 0,45l / kWh,
волумен на резервоарот 25л, тип на генератор синхрони,  AC номинална струја 19,7A / 400V, 21,7A / 230V, DC номинална струја 8,3A / 12V,
димензии (сите) 64х70х77см, маса 89,6 кг
Loading...
Loading...
Loading...