Порабувач, HSS, EXTOL PREMIUM

Нема Залиха Порабувач, HSS, EXTOL PREMIUM
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8801180
EAN: 8595126993449
Достапност: Нема Залиха
1.250 ден.
Количина: Нема Залиха

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ за чистење на рабовите на завртките, завртките и тркалезните шипки, цевки или други тркалезни профили

во опсег од дијаметри 3-19 mm изработени од нерѓосувачки челик, челик, други метали, пластика и фиберглас

Loading...
Loading...
Loading...