Ласер самонивелирачки, 3D, 1x хоризонтална 360° + 2x, FORTUM

-10% Нема Залиха Ласер самонивелирачки, 3D, 1x хоризонтална 360° + 2x, FORTUM
Бренд: FORTUM
Код: 4780216
EAN: 8595126987967
Достапност: Нема Залиха
13.699 ден. 12.329 ден.
Количина: Нема Залиха
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ
3D, 1x хоризонтална 360° + 2x вертикална 360° во двете преостанати рамнини,тип 3D (1H360° x 2V360°)
точност +-0,2mm/m, препорачано максимално мерно растојание 30м, наменета за внатрешни и надворешни простори
напојување: 3,7V/5200mAh Li-ion батерија на полнење или мрежен полнач 230V/50Hz (главен адаптер за напојување) 
и кабел со USB-C крај (сите вклучени)
Loading...
Loading...
Loading...