Агломер од нерѓосувачки челик, 0-180°, CRAFT

Нема Залиха Агломер од нерѓосувачки челик, 0-180°, CRAFT
Бренд: EXTOL CRAFT
Код: 925102
EAN: 8595703601194
Достапност: Нема Залиха
Прашај за Цена
Количина: Нема Залиха
Технички параметри
агол од 0-180°, вкупна должина 278мм, дебелина 1,2мм
Loading...
Loading...
Loading...