Јапонска столарска пила со две острици, нож 253мм, EXTOL PREMIUM

Нема Залиха Јапонска столарска пила со две острици, нож 253мм, EXTOL PREMIUM
Бренд: EXTOL PREMIUM
Код: 8812251
EAN: 8595703600418
Достапност: Нема Залиха
790 ден.
Количина: Нема Залиха

ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ
забите на двете сечила се калени; пофиниот раб е формиран од тројно оштрени заби со број од 13 заби/инч,

а покрупниот раб со двојно оштрени со број од 8 заби/инч

Употреба на пилата е за прецизно и чисто сечење на разни видови дрво, пластика (на пр. ПВЦ и АБС цевки) и слични материјали

Loading...
Loading...
Loading...