Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Комбинирани Клешти

Комбинирани Клешти
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: должина 160mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
704 ден. 549 ден.
Главни технички параметри: должина 180mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
760 ден. 599 ден.
Главни технички параметри: должина 200mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
837 ден. 649 ден.
Хоби серија на клешти за нормална употреба во домаќинството. Клештите  во оваа серија се к..
159 ден.
Хоби серија на клешти за нормална употреба во домаќинството. Клештите  во оваа серија се к..
179 ден.
Хоби серија клешти наменети за нормална употреба во домаќинството. Клештите во оваа серија се каракт..
199 ден.
Висококвалитетни клешти со класичен дизајн и пристапна цена. Наменети за средно тешки работи. Главни..
199 ден.
Квалитетни клешти со традиционален дизајн со достапна цена. Наменети за средно тешки работи. Главни ..
249 ден.
Квалитетни клешти со класичен дизајн. Наменети се на средно тешки работи. Главни технички параметри:..
299 ден.
Сет "мини" клешти,  дизајнирани за работа во помал и тесен простор. Докажаниот квалит..
149 ден.
Клешти со ергономски дизајн и исклучителни перформанси за занаетчии и избирливи хобисти. Главни техн..
246 ден.
Loading...
Loading...
Loading...