Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Попусти

Прикажи:
Сортирање По:
Мала домашна пумпа за вода-хидрофор, за чиста вода. Наменета е за зголемување на притисокот на водат..
12.790 ден. 10.790 ден.
Филтер воздушен, за 8896112, 8896113, 8896114, 8896115, HERON
8896112A
-10% Нема Залиха
Главни технички параметри: за 8896112, 8896113, 8896114, 8896115 ..
190 ден. 171 ден.
Филтер воздушен, за 8895101, 8895102, 8895105, 8895108, HERON
8895102B
-10% Нема Залиха
Главни технички параметри: за 8895101, 8895102, 8895105, 8895108 ..
150 ден. 135 ден.
Филтер влошка, хартиен, за 8896118, 8896119, 8896120, 8896121, HERON
8896118F
-10% Нема Залиха
Главни технички параметри: за 8896118, 8896119, 8896120, 8896121 ..
230 ден. 207 ден.
Главни технички параметри: Напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 1500W, брзина 800/min..
8.990 ден. 7.650 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ батерија 20V Li-ion, капацитет на батеријата 2000 mAh, вртежи 0-2300/мин, број..
11.990 ден. 9.990 ден.
Главни технички параметри: Мала столна брусилка која е идеална за употреба во домаќинствата, за..
3.490 ден. 3.150 ден.
Сет аголна брусилка 125mm+акумулаторски одвртувач 12V во пластична кутија
8898311
-20% Нема Залиха
Сет кој ги содржи најпопуларните 2 електрични алатки-акумулаторски одвртувач и аголна брусилка. Лесн..
8.690 ден. 6.990 ден.
Вибрационата полирка е наменета за полирање, конзервирање и брусење на боја ка каросерија на возила,..
6.990 ден. 6.291 ден.
Ротирачката полирка е наменета за полирање на каросерија на автомобил, подови, хромирани површини, к..
6.990 ден. 6.290 ден.
Пумпа која со својата контрукција и висока моќ на црпење е наменета за транспорт на големи количини ..
17.950 ден. 16.155 ден.
Пумпа моторна за кал 6,5HP, 1300l/min = 78m3/h, 4,8kW, 26m, HERON, EMPH 80 W
8895105
-10% Нема Залиха
Робусна пумпa со зајакната конструкција и моќен мотор (9HP) наменета за користење при пренос на висо..
31.570 ден. 28.413 ден.
Професионална пумпа за кал со засилена конструкција и моќен мотор (9HP) наменета за користење при пр..
74.600 ден. 67.140 ден.
Наменета за разни употреби во градина, викендичка и мала градба. Може да се користи за  наводну..
6.990 ден. 5.900 ден.
Пумпата е наменета за повремено испумпување чиста вода од базени, бунари и градини. Опремена е со ре..
11.290 ден. 8.990 ден.
Се користи за фино поместување / зацврстување и привремена фиксација на пр. плочки или друг тежо..
1.790 ден. 1.390 ден.
За суво и влажно чистење. Напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 1400W, волумен на контејнер за течнос..
13.990 ден. 12.590 ден.
Поради квалитетните композитни материјали од кои е направена, брусилката има намалени вибрации, пого..
3.690 ден. 3.190 ден.
Пумпа која со својата контрукција и висока моќ на црпење е наменета за транспорт на големи количини ..
21.999 ден. 19.799 ден.
Мала линеарна брусилка со комплет продолжетоци, наменета е за гравирање, прецизна обработка на дрво,..
3.690 ден. 3.150 ден.
Loading...
Loading...
Loading...