Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Дискови за полирање

Дискови за полирање
Прикажи:
Подреди по:
Фин сунѓераст диск за финално полирање до апсолутен сјај,за нанесување течен восок и заштитни средст..
299 ден.
Сунѓер за полирање, Т10, црн, ∅180x30mm, лепенка ∅150mm
8804501
Нема Залиха
Многу мек сунѓер за финално полирање до апсолутен сјај и за нанесување течни восоци и конзерванси. С..
Сунѓер за полирање, T40, портокалов, ∅180x30mm, лепенка ∅150mm
8804504
Нема Залиха
Универзален и повеќенаменски сунѓер за  едностепено полирање за да се постигне финален сјај и п..
Сунѓер за полирање, T60, син, ∅180x30mm, лепенка ∅150mm
8804506
Нема Залиха
Сунѓер за полирање за поправка на умерено оштетен лак. Исто така се користи за отстранување на траги..
Loading...
Loading...
Loading...