Офицер за Заштите на Лични Податоци

ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

 

За сите информации и прашања поврзани со заштитата на Вашите лични податоци, контактирајте го нашиот Офицер за Заштита на Личните Податоци:

 

Весна Талевска
Тел.: 02/315-6989 | 071/368-730
Електронска пошта: vesna@madalbal.com.mk
Адреса: бул. Киро Глигоров бр. 4, 1000 Скопје, Македонија

 

Пристап до GDPR Алатките за управување со Вашите лични податоци можете да најдете овде, а повеќе инфо за тоа што е GDPR можете да најдете овде.

 

Дата центарот во којшто се наоѓаат серверите на ДДХост, кадешто е хостирана нашата веб страна, се во согласност со Safe Harbor правната рамка помеѓу САД-ЕУ, како што е наведено од страна на Министерството за трговија на Соединетите Американски Држави и Европската Унија. Политиката на Приватност за дата ценаторот можете да ја најдете овде.

Loading...
Loading...
Loading...