Сервис

  Гаранција на генератори за струја и моторни пумпи - 24 месеци. Овластен сервис "АУТОМАЗАК" ул. Првомајска 100А, Скопје                                                                                                    тел.02/2461 415;  075 484-970

  Гаранција на професионален електричен алат 24 месеци. Контакт телефон 071248969 АЛЕКСАНДАР

  Гаранција на полу-професионален електричен алат 12 месеци. Контакт телефон 071248969 АЛЕКСАНДАР

  Гаранција на хоби електричен алат 12 месеци. Контакт телефон 071248969 АЛЕКСАНДАР

Loading...
Loading...
Loading...