Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Ситен Алат

Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: должина на сајла 150mm, дијаметар 3mm, можност за промена на код до ..
249 ден.
Технички параметри: лесни очила со поликарбонатни леќи од F класа со висока отпорност на удар, зашти..
99 ден.
Главни технички параметри 200x3,6mm опис: 100пар материјал NYLON normy: EN 62275, UL9..
129 ден.
Главни технички параметри 380x4,8mm опис: 100пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опс..
335 ден.
Главни технички параметри: димензии 100x2,5mm, 100пар. сила на оптегнување 8kg, температурен оп..
55 ден.
Главни технички параметри: Катанец со заклучување без употреба на клуч, 38mm, 3клуча ..
169 ден.
Главни технички параметри: 300x4,8mm опис: 100пар материјал: NYLON норми: EN 62275, UL94V-2 ..
269 ден.
Главни технички параметри: димензии 150x2,5mm, сила на оптегнување 8kg, температурен опсег -40-85&de..
69 ден.
Главни технички параметри 280x3,6mm опис: 100пар материјал NYLON норми: EN 62275, UL9..
199 ден.
Главни технички параметри: 21,5 x60mm опис: дебелина на заклучувачки метален дел 3,5mm, можност за п..
95 ден.
Главни технички параметри: Катанец со заклучување без употреба на клуч, 45mm, 3клуча ..
199 ден.
Главни технички параметри: димензии 200x3,6mm, 100пар. сила на оптегнување 8kg, температурен опсег -..
129 ден.
Главни технички параметри: пониклован мат финиш, со 3 клуча ..
189 ден.
Главни технички параметри: Алуминиумска леплива лента,, 50mm x 10m, EXTOL CRAFT..
169 ден.
Главни технички параметри 100x2,5mm опис: 100пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опсег -4..
55 ден.
Главни технички параметри: Катанец со заклучување без употреба на клуч, 45mm, 3клуча ..
215 ден.
Главни технички параметри 300x4,8mm опис: 100пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опс..
269 ден.
Loading...
Loading...
Loading...