Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Електричен Алат

Прикажи:
Подреди по:
Лесен леткум за прецизно лемење електрични и електронски кола. Главни технички параметри: напон /фре..
495 ден.
Главни технички параметри: 230V/50Hz, моќност 25W, max моќност 70W, време на активација 3-5min, дија..
269 ден.
Главни технички параметри: дијаметар на оска 3,2mm, дијаматски диск наменет за сечење челикпорц..
190 ден.
Благодарение на односот на Sn60 / Pb40 се добива најниска оперативна температура од 188° C ..
349 ден.
Главни технички параметри: дијаметар на оска 3,2mm, max 30.000 rpm гранулација P150 ..
290 ден.
Пиштол за лепење е наменет за брзо лепење на хартија, плута, дрво, кожа, текстил, пластика, керамика..
499 ден.
Пиштол за лепење е наменет за брзо лепење на хартија, плута, дрво, кожа, текстил, пластика, керамика..
299 ден.
Главни технички параметри: ∅3,5-10mm. Состав: 2 камчиња за острење. Се монтира на футер од бор..
575 ден.
Мала линеарна брусилка со комплет продолжетоци, наменета е за гравирање, прецизна обработка на дрво,..
1.990 ден.
Мала линеарна брусилка со комплет продолжетоци, наменета е за гравирање, прецизна обработка на дрво,..
3.690 ден.
Loading...
Loading...
Loading...