Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Компресори

Компресори
Прикажи:
Подреди по:
Компресор без масло Extol Craft, се користи за приклучување на пневматски и други алатки. Тој е..
5.970 ден.
Клипниот компресор без масло е наменет за мали работи во домаќинството, и пумпање на пневматици на а..
6.790 ден.
Компресор, 150W, 3l, EXTOL PREMIUM, AC-S3
8895300
Нема Залиха
Тивок клипен компресор, наменет пред се за спреј пиштол и други пневматски алатки, како што се хефта..
8.990 ден.
Компресор со масло, 2200W, 50l, EXTOL CRAFT
418211
Нема Залиха
Електричен дво-клипен компресор за произведување на компримиран воздух со максимален притисок од&nbs..
21.799 ден.
Компресор со масло, 1500W, 50l, EXTOL CRAFT
418210
Нема Залиха
Електричниот воздушен компресор Extol Craft погоден е за приклучување на пневматски алат, пумпа..
13.990 ден.
Компресор со масло, 1500W, 24l, EXTOL CRAFT
418200
Нема Залиха
Електричниот воздушен компресор со масло, Extol Craft погоден е за приклучување на пневмат..
9.889 ден.
Компресор со масло 1500W,24литри
418201
Нема Залиха
Електричниот воздушен компресор со масло, Extol Craft погоден е за приклучување на пневмат..
8.990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...