Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Додатоци

Додатоци
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: дијаметар на оска 3,2mm, дијаматски диск наменет за сечење челикпорц..
249 ден.
Благодарение на односот на Sn60 / Pb40 се добива најниска оперативна температура од 188° C ..
429 ден.
за брусилки 115-125 mm, ∅ на телото: 49 mm, ∅: на површина на спој 42 mm, дебелина: ..
549 ден.
Диск за сечење на дрво и материјали на база на дрво; сечењето е направено со употреба на три карби..
349 ден.
Loading...
Loading...
Loading...