Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Брусилки

Брусилки
Прикажи:
Подреди по:
Акумулаторска линеарна брусилка3,6 V Li-ion, 1300mAh
402200
Нема Залиха
Карактеристики:Акумулаторската линеарна брусилка е наменета за фино брусење,  мелење, гравирање..
Прашај за Цена
Аголна брусилка 115mm, 750W
403114
Нема Залиха
Мала и практична брусилка наменета за лесно сечење и брусење метал. Главни технички параметри: напон..
2.390 ден.
Аголна брусилка 125mm, 900W
403126
Нема Залиха
Мала и практична брусилка наменета за лесно сечење и брусење при работа. Главни технички парамет..
2.790 ден.
.Главни технички параметри: Напон/фреквенција: 230V/50Hz, моќност 140W, дијаметар на ..
1.990 ден.
Мала линеарна брусилка со комплет продолжетоци, наменета е за гравирање, прецизна обработка на дрво,..
1.490 ден.
Мала линеарна брусилка со комплет продолжетоци, наменета е за гравирање, прецизна обработка на дрво,..
1.990 ден.
Електрична граверка, 13W, EXTOL CRAFT
404130
Нема Залиха
Микроелектрична граверка е наменета за пишување, маркирање и декоративни работи на стакло, дрво, пла..
990 ден.
Дворачната вибрациона брусилка е наменета за брусење на дрвени површини, метални со помош на микрофи..
1.890 ден.
Дворачна вибрациона брусилка наменета за брусење дрво и и дрвени материјали, метал на пр. отстранува..
2.190 ден.
Карактеристики: Еднорачна брусилка наменета за  брусење на мали површини и под агол на дрвени м..
1.590 ден.
Главни технички параметри: Наменета е за суво брусење на дрво, на пр:(дрвени плочи, мебел, врати, пр..
2.790 ден.
Главни технички параметри: Мала столна брусилка која е идеална за употреба во домаќинствата, за..
3.490 ден.
Мала столна брусилка наменета за основна обработка на метал. Со леснотија можат да се избрусат алатк..
2.490 ден.
Моќна столна брусилка дизајнирана за машинска обработка на метал. Технички параметри: напон/фреквенц..
4.690 ден.
Средно голема столна брусилка опремена со диск за брусење, каде што е важно да се избегне прегревање..
4.590 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ:батерија 20V Li-јон,капацитет на батеријата 2000mAh, дијаметар на диск 125мм, ..
8.490 ден.
Главни технички параметри: Мала, практична брусилка дизајнирана за сечење и брусење.. Компактните ди..
4.490 ден.
Главни технички параметри: Мала, практична брусилка дизајнирана за сечење и брусење.. Компактните ди..
5.290 ден.
Мала но екстремно моќна аголна брусилка, наменета за сечење, брусење и со помош на регулација на брз..
5.390 ден.
КАРАКТЕРИСТИКИ Моќна аголна брусилка наменета за сечење и брусење, брусење на рабови, итн. Моќн..
9.990 ден.
Главни технички параметри:  Напон/фреквенција 220V/50Hz, моќност 500W, брзина 28000/min..
4.390 ден.
Врз основа на 1 оценувања.
Ротирачката полирка е наменета за полирање на каросерија на автомобил, подови, хромирани површини, к..
5.490 ден.
Аголна брусилка за брусење, сечење и полирање. Можност за подесување на брзината со потенциометар. Г..
3.390 ден.
Аголна брусилка, 2350W, 230mm, EXTOL PREMIUM, AG 230 SR
8892020
Нема Залиха
Главни технички параметри: Брусилка дизајнирана за умерено сечење и брусење, сечење плочки, брусење ..
6.170 ден.
Врз основа на 1 оценувања.
Loading...
Loading...
Loading...