Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Столни Брусилки

Столни Брусилки
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: Мала столна брусилка која е идеална за употреба во домаќинствата, за..
3.490 ден.
Мала столна брусилка наменета за основна обработка на метал. Со леснотија можат да се избрусат алатк..
2.990 ден.
Средно голема столна брусилка опремена со диск за брусење, каде што е важно да се избегне прегревање..
4.590 ден.
Брусилка столна со 2 камена, 520W, 200x16x шир.25mm, EXTOL PREMIUM, BG 52L
8892120
Нема Залиха
Моќна столна брусилка дизајнирана за машинска обработка на метал. Главни технички параметри: напон /..
7.990 ден.
Брусилка столна со 2 камена, 350W, 200x16x шир.20mm, EXTOL CRAFT
410130
Нема Залиха
Моќна столна брусилка дизајнирана за машинска обработка на метал. Технички параметри: напон/фреквенц..
5.990 ден.
Брусилка столна со 2 камена, 350W, 150x12,7x шир.20mm, EXTOL PREMIUM, BG 35L
8892110
Нема Залиха
Силна столна брусилка дизајнирана за машинска обработка на метал. Главни технички параметри: напон /..
6.190 ден.
Loading...
Loading...
Loading...