Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Праволиниски Брусилки

Праволиниски Брусилки
Прикажи:
Подреди по:
Мала брусалка со голем број додатоци, наменета за фино гравирање, прецизна обработка на дрво, мета..
1.990 ден. 1.690 ден.
Мала линеарна брусилка со комплет продолжетоци, наменета е за гравирање, прецизна обработка на дрво,..
2.690 ден.
Мала линеарна брусилка со комплет продолжетоци, наменета е за гравирање, прецизна обработка на дрво,..
3.690 ден. 3.150 ден.
Микроелектрична граверка е наменета за пишување, маркирање и декоративни работи на стакло, дрво, пла..
1.350 ден.
Главни технички параметри:  Напон/фреквенција 220V/50Hz, моќност 500W, брзина 28000/min..
4.990 ден.
Врз основа на 1 оценувања.
Мала линеарна брусилка со комплет продолжетоци, наменета е за гравирање, прецизна обработка на дрво,..
1.890 ден.
Loading...
Loading...
Loading...