Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пили

Пили
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: напон/фреквенција 230V/50Hz, 570W, агол на рез 0-45,max рез во дрво 65mm,..
2.490 ден.
Електрична циркуларна пила, 1200W, 160x1,3x20mm 24заби, EXTOL CRAFT
405224
Нема Залиха
Кружна пила за праволиниско сечење на дрво и дрвени табли  до длабочина од 55 mm. Се корис..
Електрична циркуларна пила, 1200W, 185x1,3x20mm 24заби, EXTOL CRAFT
405234
-13% Нема Залиха
Кружна пила за праволиниско сечење на дрво и дрвени табли  до длабочина од 65 mm. Се корис..
3.990 ден. 3.490 ден.
Циркуларна пила со метална основа, 1450W, 210x1,6x30mm, EXTOL CRAFT
405412
Нема Залиха
Малaта електричнa циркуларна пила EXTOL CRAFT, e алатка наменета за надолжно и попреч..
5.690 ден.
Циркуларна аголна пила со метална основа, 1800W, 250mm, со лизгач и ласер
405425
Нема Залиха
Главни технички параметри: Напон/фреквенција 230V/50Hz, 1800W, 4500/min, 250*1,9*30mm SK плочки 3,2m..
11.890 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ: напон / фреквенција 230V / 50Hz, потрошувачка на енергија 1600W, брзина 5000 /..
6.290 ден.
Моќна убодна пила со систем за брзо менување пилови листови. Универзален прифат за сите стандарди. М..
6.595 ден.
Карактеристики: Пилата е наменета за сечење дрво, пластика, метали, градежни материјали, како и друг..
8.890 ден.
Циркуларна пила, наменета за рамен рез за дрво и други дрвени површини до длабочина 60mm. Применлива..
5.990 ден. 4.990 ден.
Циркуларна пила  наменета за попречни и закосени резови во дрво, иверица до длабочина од 55mm. ..
4.490 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ напон / фреквенција 230V / 50Hz, потрошувачка на енергија 1400W, брзина 4500 /..
5.490 ден.
Главни технички параметри: Напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 900W, брзина 3000-5500/min, маса 2,9..
8.729 ден. 5.990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...