Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Циркуларни Пили

Циркуларни Пили
Прикажи:
Подреди по:
Циркуларна пила  наменета за попречни и закосени резови во дрво, иверица до длабочина од 55mm. ..
5.990 ден.
Главни технички параметри: напон/фреквенција: 230V/50Hz, моќност: 700W, брзина: 4500/min. ..
8.590 ден.
Циркуларна пила, 185mm, 1600W,  EXTOL INDUSTRIAL
8793000
Нема Залиха
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ: напон / фреквенција 230V / 50Hz, потрошувачка на енергија 1600W, брзина 5000 /..
6.290 ден.
Циркуларна пила, 185mm, 1400W, PREMIUM
8893006
Нема Залиха
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ напон / фреквенција 230V / 50Hz, потрошувачка на енергија 1400W, брзина 4500 /..
5.490 ден.
Циркуларна пила, 1200W, 185x2x20mm 36заби, EXTOL PREMIUM, CS 185 AL
8893003
Нема Залиха
Циркуларна пила, наменета за рамен рез за дрво и други дрвени површини до длабочина 60mm. Применлива..
5.990 ден.
Електрична циркуларна пила, 1200W, 185x1,3x20mm 24заби, EXTOL CRAFT
405234
Нема Залиха
Кружна пила за праволиниско сечење на дрво и дрвени табли  до длабочина од 65 mm. Се корис..
3.990 ден.
Електрична циркуларна пила, 1200W, 160x1,3x20mm 24заби, EXTOL CRAFT
405224
Нема Залиха
Кружна пила за праволиниско сечење на дрво и дрвени табли  до длабочина од 55 mm. Се корис..
Прашај за Цена
Електрична циркуларна пила со 2 диска, 900W, EXTOL PREMIUM, TC 900
8893020
-31% Нема Залиха
Главни технички параметри: Напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 900W, брзина 3000-5500/min, маса 2,9..
8.729 ден. 5.990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...