Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

За Брусилки

За Брусилки
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: дијаметар на оска 3,2mm, дијаматски диск наменет за сечење челикпорц..
249 ден.
Главни технички параметри: дијаметар на оска 3,2mm, max 30.000 rpm гранулација P150 ..
290 ден.
Главни технички параметри: сет за линеарна брусилка 100пар.дијаметар на прифат 3,2mm. ..
749 ден.
за брусилки 115-125 mm, ∅ на телото: 49 mm, ∅: на површина на спој 42 mm, дебелина: ..
549 ден.
Додатоци за линеарна брусилка за полирање и чистење,20пар.EXTOL CRAFT
73417
-19%
Главни технички параметри: дијаметар на носач 3,2mm електроника, прецизна механика, оптика..
490 ден. 399 ден.
Loading...
Loading...
Loading...