Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

За Акумулаторски Алат

За Акумулаторски Алат
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: Акумулаторска батерија 9,6V NiCd, капацитет 1500 mAh, полнење 1h, за 8891..
1.955 ден.
Главни технички параметри: Акумулаторска батерија 18V, за 402318, (18V, 1200mAh, полнење 1h), EXTOL ..
1.790 ден.
Главни технички параметри: Акумулаторска батерија 18V, за 8891110, 8891111 и 8891112, EXTOL PREMIUM...
2.770 ден.
Главни технички параметри: Акумулаторска батерија 18V, за 8891109 (акум.одвртувач 18V), EXTOL PREMIU..
2.790 ден.
Главни технички параметри: Акумулаторска батерија 18V, за 402319 (1300mAh, полнење 1h), EXTOL CRAFT ..
1.490 ден.
Loading...
Loading...
Loading...