Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

За Заварување

За Заварување
Прикажи:
Подреди по:
Кацигата е наменета за заштита на очите и лицето за време на заварување и работа со аголна брусилка...
4.670 ден.
Главни технички параметри: 16mm2, 35-50, за заварување до 160А, 3m гумиран кабел со месинг..
2.690 ден.
Кацигата е наменета за заштита на очите и лицето за време на заварување и работа со аголна брусилка...
3.190 ден.
Главни технички параметри: 35-50, 4m кабел, 5,5m црево, max 200A, Tungsten електрода ∅2,4mm, к..
5.990 ден.
Главни технички параметри: 25mm2, 35-50, за заварување до 200А, 3m гумиран кабел за заварување ..
3.390 ден.
Loading...
Loading...
Loading...