Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Четкици

Четкици
Прикажи:
Подреди по:
Четкици резервни 2пар, за 8890501 (зашрафувач електричен 500W), EXTOL PREMIUM
8890501-38
Нема Залиха
Главни технички параметри: за 8890501 (електричен одвртувач 500W) ..
Прашај за Цена
Четкици резевни 2пар, за 405122 (пила убодна  530W), EXTOL CRAFT
405122C
Нема Залиха
Главни технички параметри: за  405122 (убодна пила 530W) ..
Прашај за Цена
Резервни четкици, 2пар, за409115 ( стругач 1300W, 156mm, 0-3mm), EXTOL CRAFT
409115-106
Нема Залиха
Главни технички параметри: за 409115 (абрихтер 1300W, 156mm, 0-3mm) ..
Прашај за Цена
Резервни четкици, 2пар, за 8890048 a 8890052 (ударна дупчалка 1100W), EXTOL PREMIUM
8890048-8
Нема Залиха
Главни технички параметри: за 8890048 a 8890052 (ударна дупчалка 1100W) ..
Прашај за Цена
Резервни четкици, 2пар, за 8794008 (вибрациона брусилка, 300W, 229x115mm), EXTOL INDUSTRIAL
8794008-8
Нема Залиха
Главни технички параметри:за 8794008 (вибрациона брусилка, 300W, 229x115mm) ..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...