Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Акумулаторски Алат

Акумулаторски Алат
Прикажи:
Подреди по:
Лесен и моќен акумулаторски одвртувач со две брзини со извонредно компактни димензии, и е со висок в..
6.590 ден. 5.990 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ батерија 20V Li-ion, капацитет на батеријата 2000 mAh, вртежи 0-2300/мин, број..
11.990 ден. 9.990 ден.
Батерија 20V Li-ion, 2000mAh, дијаметар на диск 115mm, брзина 8000/min, време на полнење 1..
8.590 ден. 7.290 ден.
Главни технички параметри: Моќен 2-брзински одвртувач со висок вртежен момент за интензивно одвртува..
7.270 ден.
Практичен и лесен одвртувач наменет за завртување и одртување навртки и дупчење во дрво, метал и пла..
3.490 ден. 2.999 ден.
Батерија 20V Li-ion(x2), 2000mAh, осцилации 3000/min, од 20mm, max рез во дрво 100mm, max рез в..
8.590 ден. 7.290 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ батерија 20V Li-ion, капацитет на батеријата 2000 mAh, вртежи 0-2800/мин, б..
6.890 ден.
Лесниот и моќен акумулаторски двобрзински одвртувач и дупчалка со ударен чекан, овозможува силен уда..
9.990 ден.
Главни технички параметри: Напон 18V, брзина 0-2200/min, висина на осцилации 18mm, агол на сечење 0-..
2.990 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ батерија 20V Li-ion, капацитет на батеријата 2000 mAh, брзина 0-1400 / мин, СД..
11.990 ден.
Лесниот и моќен акумулаторски двобрзински одвртувач и дупчалка со ударен чекан, овозможува силен уда..
11.900 ден.
Главни технички параметри: Моќен двобрзински одвртувач со висок вртежен момент за одвртување и дупче..
7.990 ден.
Главни технички параметри: Моќен 2-брзински одвртувач со висок вртежен момент за одвртување и дупчењ..
6.227 ден.
Loading...
Loading...
Loading...